Vandaag is winkelcentrum De Burcht geopend van: 08:00 tot 20:00

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

Nieuws uit De Burcht

Kinderrommelmarkt 2017

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Kom je ook je spulletjes verkopen?

Op 15 juli van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle kids (t/m 12 jaar) van harte uitgenodigd op de jaarlijkse Kinderrommelmarkt van winkelcentrum de Burcht.

Op zaterdag 15 juli organiseert winkelcentrum de Burcht weer een Kinderrommelmarkt!

Van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle kinderen (t/m 12 jaar) van harte uitgenodigd om op het plein bij Kwalitaria en Zeeman hun spulletjes te verkopen. Verder is er ook genoeg te beleven. Zo is er een springkussen met begeleiding, kan er reuze twister gespeeld worden en krijgen alle kinderen een lekker hapje en drankje. Er is een ijscoman en er is een heuse DJ drive-in show. Kortom, reden genoeg om even te komen kijken. 

Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft je niet vooraf in te schrijven.

Zien we je dan?

RIJD JIJ STRAKS 1 JAAR GRATIS?!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Maak kans op 1 van de 5 Burcht auto’s!

Per 1 mei maak je kans op 1 jaar gratis autorijden in de hippe Citroën C1! Meedoen is heel eenvoudig. Doe jij al boodschappen in de Burcht? Want met je kassabon met een minimale waarde van €25,- maak je al kans.

Van 1 mei tot 1 juni maak je kans op 1 jaar gratis autorijden in de hippe Citroën C1! Bewaar je kassabon met een minimale waarde van €25,- van een aankoop in de Burcht, schrijf vervolgens je naam, adres en telefoonnummer op de kassabon en deponeer deze bij de inleverbox.

Je vindt de rode inleverbox op het Burchtplein, dat is bij Dierenspeciaalzaak Dobey. Je toekomstige auto alvast even bewonderen? Dat kan, want op het Burchtplein hebben we er eentje geparkeerd.

De winnaars worden geloot uit alle inzendingen en worden bekend gemaakt op vrijdag 2 juni.

Een combinatie van verschillende kassabonnen met een totale waarde van minimaal €25,- is ook toegestaan.

BierXperience_Mitra_deBurcht

BX Bier Xperience!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Bierliefhebbers opgelet, Mitra organiseert het BX Bier Xperience!

Bijna direct aan de linkerzijde van de ingang bij Albert Heijn vindt u Slijterij Mitra. De schappen met onder andere meer dan 350 soorten bier staan hier kaarsrecht op een rij en blinkend voor u uitgestald. Ook dit jaar organiseert ondernemer Gé Reuvers het BX Bier Xperience. Lees hieronder snel verder!

BierXperience_Mitra_deBurcht

Het kan maar alvast in uw agenda staan: op 24 juni organiseert Mitra het BX Bier Xperience in het Amrath Hotel!

Tijdens het BX Bier Xperience kunt u meer dan 70 soorten bieren proeven van 10 tot 15 verschillende (lokale) bierbrouwerijen. Een event voor de echte bierliefhebber dus.

Wilt u het niet missen? Koop dan snel uw kaarten bij Mitra of via de website.

Kerstshoppen in de Burcht

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Kerstshoppen in de Burcht

Gisteren was het heerlijk kerstshoppen in winkelcentrum de Burcht. Bezoekers werden verrast met allerlei lekkere kerst hapjes van de lokale ondernemers door een heuse kerstvrouw! Ook kon men kerstpakketjes in laten pakken door de inpakservice en was er muziek. Een kleine impressie van de gezellige dag treft u hieronder.

Slagerij Pieter Kling deelt erwtensoep uit!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

07-11-16

Slagerij Pieter Kling deelt erwtensoep uit!

Afgelopen zaterdag kwam de geur van de herfst je tegemoet in het winkelcentrum. Slagerij Pieter Kling deelde namelijk erwtensoep uit aan het winkelend publiek. In de toekomst zullen ook andere food-ondernemers zich op het Burchtplein presenteren. Hou onze website en de facebookpagina in de gaten voor de exacte data.

BX Bier Xperience!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Bierliefhebbers opgelet, Mitra organiseert het BX Bier Xperience!

Bijna direct aan de linkerzijde van de ingang bij Albert Heijn vindt u Slijterij Mitra. De schappen met onder andere meer dan 350 soorten bier staan hier kaarsrecht op een rij en blinkend voor u uitgestald. 

Bij binnenkomst worden we begroet door de goedlachse Gé Reuvers. Met meer dan 25 jaar aan kennis van het vak is hem geen bier-, wijn- of whisky soort meer vreemd. Vanaf het jaar 2000 loopt Gé al in winkelcentrum De Burcht rond. Na een korte tussenperiode, waarin hij voor Mitra hoofdkantoor werkte, keerde hij een paar jaar later weer terug, vanaf 2008 als franchise ondernemer van Mitra.

Wanneer we hem vragen naar zijn favoriete drankje verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. ,,Ik lust eigenlijk alles, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een goed glas wijn of whisky” aldus Gé. Dat Gé Reuvers een ondernemer is die niet stil zit bewijst het BX Bier Xperience wel dat op 1 oktober in Hotel Brabant wordt georganiseerd. Tijdens deze proeverij zijn er tussen de 70 à 90 verschillende biersoorten te proeven. Verschillende bierbrouwerijen uit Nederland en België maar ook lokale bierbrouwerijen zoals de Pimpelmeesch (Chaam) zijn bij dit evenement aanwezig.  Het evenement vindt plaats in de avond van 19.00 uur tot ongeveer 22.00 uur en echte bierliefhebbers kunnen een kaartje in de winkel of online via www.mitra.nl bemachtigen. Voor advies, een mooi cadeau, bijzonder biertje of een mooie fles wijn bent u bij Mitra aan het juiste adres. En weet u niet precies wat u wilt? Dan staat Gé u graag te woord. Tot ziens bij Mitra!

Thuis bij Bakkerij Vromans

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

17-08-2016

Thuis bij Bakkerij Vromans.

Als thuiskomen, zo voelde het voor Marie-José Vromans toen ze voor het eerst voet zette in het pand waar nu Bakkerij Vromans gevestigd is. De beslissing om naar winkelcentrum de Burcht te verhuizen was dan ook in 5 minuten genomen. Een grote stap voor Marie-José, die samen met haar man sinds 1997 de bakkerij van haar schoonouders overnam. 

Een echte onderneemster, dat omschrijft Marie-José Vromans, want ondanks het vroege overlijden van haar man is de opening van de bakkerij in De Burcht echt haar project. Een succesvol project, want met haar ingeving om binnen een aantal zitjes te creëren vult de bakkerij nu ook een sociale functie. Iedere dag komen er mensen bij elkaar om gezellig een kopje koffie met een lekker stuk gebak te eten. ,,Men vraagt hier naar elkaars (klein) kinderen en is hier graag samen” aldus een trotse Marie-José. Bakkerij Vromans heeft nog twee andere vestigingen, waarvan één in Rijen en het moederbedrijf in Baarle Nassau. Het moederbedrijf draait op volle toeren waarbij de bakkers iedere nacht hard werken om het brood en zoete lekkernijen voor de winkels te bereiden. Favoriet is sinds jaar en dag het ‘Progres’, een heerlijk gebakje van hazelnootschuim en slagroom naar oud-recept van haar schoonvader. In het uitgebreide assortiment van de bakkerij vindt u veel donkere broodsoorten waarbij de desem en spelt varianten erg populair zijn. Naast de twee soorten speltbrood verkoopt bakkerij Vromans ook spelt eierkoeken, broodjes en crackers. Liefhebbers van worstenbrood zijn bij Bakkerij Vromans aan het juiste adres en vliegen dagelijks over de toonbank. De worstenbroodjes worden nog altijd met de hand gemaakt en dat proeft u! 

Speciaal voor Moederdag zijn er diverse Hartenvlaaien- en taarten in het assortiment opgenomen. Bereid met aardbeien uit Hoogstraten want Marie-José werkt graag met streekproducten. Wil je een speciale tekst voor Moeder op je vlaai of taart? Dat kan en is helemaal gratis! Wij kunnen concluderen, een voet binnen Bakkerij Vromans….. dat voelt ook als thuiskomen.

Winkelcentrum De Burcht

http://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_cart.svg

Uitgebreid winkelen

29 winkels

http://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_receipt_euro.svg

121 parkeerplaatsen

Volledig gratis

http://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-01.svg

Locatie

Burcht 7
4834 HK Breda

http://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_message_multiple.svg

Social media