Vandaag is winkelcentrum De Burcht geopend van: 08:00 tot 20:00

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

Nieuws uit De Burcht

MAAK KANS OP EEN HIPPE CITROËN C1!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Maak kans op de hippe Citroën C1!

In samenwerking met Citroën van de Beek hebben we op 1 Juni 2016 vijf ‘Burcht Citroëns’ weggegeven. De winnaars mochten deze auto’s 1 jaar gratis rijden! Na de prijsuitreiking op 3 juni begon de actie eigenlijk pas echt. Je kunt door de auto’s te spotten en een selfie in te sturen namelijk een heuse Citroën C1 winnen, uiteraard is dit een onbestickerd model!

Wat je daarvoor moet doen?

Meedoen is heel eenvoudig. Zie jij één van onze 5 auto’s rijden? Maak dan een selfie en deel deze via Facebook of Instagram met #windeburchtcitroen, dan maak je gelijk kans! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je meerdere selfie’s plaatst via hetzelfde account, iedereen kan maar 1x kans maken.

Op de grote SELFIEWALL bij de ingang van Jumbo Hoogkamer plaatsen we iedere week nieuw ingezonden selfies. Het kan dus zomaar zijn, dat je jezelf terug vindt op onze wall! Volg ook onze Facebook en Instagram want daar plaatsen we dagelijks nieuws uit het winkelcentrum, aanbiedingen en nieuws over de actie.

Je kunt je selfie tot 1 mei 2018 met ons delen, er is dus nog genoeg tijd om de auto’s te spotten! Verdere informatie wordt later bekend gemaakt! Maar voor nu: Succes met het spotten van onze auto’s!

Winnaar ‘Tour de Fromage’ is bekend!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Winnaar wint 3-gangen diner voor twee personen.

De Tour de France is inmiddels een tijdje achter de rug. Het zal je niet ontgaan zijn dat Alexanderhoeve de Burcht ingespeeld heeft op de grootste wielerwedstrijd ter wereld. Tijdens de drie weken koersen waren er iedere week kaas uit de streek, waar de renners doorheen reden, in de aanbieding.

Tijdens de ‘Kazen uit de Tour’ actie van Alexanderhoeve de Burcht waren er elke week kaas uit de streek, waar de renners door reden, in de aanbieding. Zo konden de liefhebbers van de Tour letterlijk de sfeer proeven.

Wanneer je voor minimaal €10,- besteedde ontving je een codebon waarmee je een prijs kon winnen. De winnaar van deze landelijke actie is bekend en gevallen bij Alexanderhoeve de Burcht! De winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld en mag binnenkort z’n prijs ophalen.

Kinderrommelmarkt groot succes!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Kom je ook je spulletjes verkopen?

De jaarlijkse Kinderrommelmarkt van winkelcentrum de Burcht was wederom een groot succes. Met iets minder animo dan het jaar ervoor, wellicht doordat de zomervakantie net was begonnen, was het niet minder gezellig! Sommige kinderen waren al in alle vroegte naar het Burchtplein gekomen om hun spulletjes uit te stallen.

Op zaterdag 15 juli organiseerde winkelcentrum de Burcht, net als vorig jaar, weer een Kinderrommelmarkt!

Het plein bij Kwalitaria en Zeeman stroomde in alle vroegte al vol met enthousiaste kinderen die hun koopwaar uitstalden. Naast struinen op de rommelmarkt was er ook genoeg te doen. Zo stond er een springkussen, konden kids worden geschminkt en een ballonnenfiguur laten vouwen.

Een heuse DJ-drive in show zorgde voor gezellige muziek en Limburgia zorgde voor een heerlijk (gratis!) schepijsje. Volgend jaar proberen we de Kinderrommelmarkt iets eerder te plannen, zodat kinderen die wel op vakantie gaan ook gezellig mee kunnen doen!

Kinderrommelmarkt 2017

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Kom je ook je spulletjes verkopen?

Op 15 juli van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle kids (t/m 12 jaar) van harte uitgenodigd op de jaarlijkse Kinderrommelmarkt van winkelcentrum de Burcht.

Op zaterdag 15 juli organiseert winkelcentrum de Burcht weer een Kinderrommelmarkt!

Van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle kinderen (t/m 12 jaar) van harte uitgenodigd om op het plein bij Kwalitaria en Zeeman hun spulletjes te verkopen. Verder is er ook genoeg te beleven. Zo is er een springkussen met begeleiding, kan er reuze twister gespeeld worden en krijgen alle kinderen een lekker hapje en drankje. Er is een ijscoman en er is een heuse DJ drive-in show. Kortom, reden genoeg om even te komen kijken. 

Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft je niet vooraf in te schrijven.

Zien we je dan?

RIJD JIJ STRAKS 1 JAAR GRATIS?!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Maak kans op 1 van de 5 Burcht auto’s!

Per 1 mei maak je kans op 1 jaar gratis autorijden in de hippe Citroën C1! Meedoen is heel eenvoudig. Doe jij al boodschappen in de Burcht? Want met je kassabon met een minimale waarde van €25,- maak je al kans.

Van 1 mei tot 1 juni maak je kans op 1 jaar gratis autorijden in de hippe Citroën C1! Bewaar je kassabon met een minimale waarde van €25,- van een aankoop in de Burcht, schrijf vervolgens je naam, adres en telefoonnummer op de kassabon en deponeer deze bij de inleverbox.

Je vindt de rode inleverbox op het Burchtplein, dat is bij Dierenspeciaalzaak Dobey. Je toekomstige auto alvast even bewonderen? Dat kan, want op het Burchtplein hebben we er eentje geparkeerd.

De winnaars worden geloot uit alle inzendingen en worden bekend gemaakt op vrijdag 2 juni.

Een combinatie van verschillende kassabonnen met een totale waarde van minimaal €25,- is ook toegestaan.

BierXperience_Mitra_deBurcht

BX Bier Xperience!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Bierliefhebbers opgelet, Mitra organiseert het BX Bier Xperience!

Bijna direct aan de linkerzijde van de ingang bij Albert Heijn vindt u Slijterij Mitra. De schappen met onder andere meer dan 350 soorten bier staan hier kaarsrecht op een rij en blinkend voor u uitgestald. Ook dit jaar organiseert ondernemer Gé Reuvers het BX Bier Xperience. Lees hieronder snel verder!

BierXperience_Mitra_deBurcht

Het kan maar alvast in uw agenda staan: op 24 juni organiseert Mitra het BX Bier Xperience in het Amrath Hotel!

Tijdens het BX Bier Xperience kunt u meer dan 70 soorten bieren proeven van 10 tot 15 verschillende (lokale) bierbrouwerijen. Een event voor de echte bierliefhebber dus.

Wilt u het niet missen? Koop dan snel uw kaarten bij Mitra of via de website.

Kerstshoppen in de Burcht

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Kerstshoppen in de Burcht

Gisteren was het heerlijk kerstshoppen in winkelcentrum de Burcht. Bezoekers werden verrast met allerlei lekkere kerst hapjes van de lokale ondernemers door een heuse kerstvrouw! Ook kon men kerstpakketjes in laten pakken door de inpakservice en was er muziek. Een kleine impressie van de gezellige dag treft u hieronder.

Slagerij Pieter Kling deelt erwtensoep uit!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

07-11-16

Slagerij Pieter Kling deelt erwtensoep uit!

Afgelopen zaterdag kwam de geur van de herfst je tegemoet in het winkelcentrum. Slagerij Pieter Kling deelde namelijk erwtensoep uit aan het winkelend publiek. In de toekomst zullen ook andere food-ondernemers zich op het Burchtplein presenteren. Hou onze website en de facebookpagina in de gaten voor de exacte data.

BX Bier Xperience!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Bierliefhebbers opgelet, Mitra organiseert het BX Bier Xperience!

Bijna direct aan de linkerzijde van de ingang bij Albert Heijn vindt u Slijterij Mitra. De schappen met onder andere meer dan 350 soorten bier staan hier kaarsrecht op een rij en blinkend voor u uitgestald. 

Bij binnenkomst worden we begroet door de goedlachse Gé Reuvers. Met meer dan 25 jaar aan kennis van het vak is hem geen bier-, wijn- of whisky soort meer vreemd. Vanaf het jaar 2000 loopt Gé al in winkelcentrum De Burcht rond. Na een korte tussenperiode, waarin hij voor Mitra hoofdkantoor werkte, keerde hij een paar jaar later weer terug, vanaf 2008 als franchise ondernemer van Mitra.

Wanneer we hem vragen naar zijn favoriete drankje verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. ,,Ik lust eigenlijk alles, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een goed glas wijn of whisky” aldus Gé. Dat Gé Reuvers een ondernemer is die niet stil zit bewijst het BX Bier Xperience wel dat op 1 oktober in Hotel Brabant wordt georganiseerd. Tijdens deze proeverij zijn er tussen de 70 à 90 verschillende biersoorten te proeven. Verschillende bierbrouwerijen uit Nederland en België maar ook lokale bierbrouwerijen zoals de Pimpelmeesch (Chaam) zijn bij dit evenement aanwezig.  Het evenement vindt plaats in de avond van 19.00 uur tot ongeveer 22.00 uur en echte bierliefhebbers kunnen een kaartje in de winkel of online via www.mitra.nl bemachtigen. Voor advies, een mooi cadeau, bijzonder biertje of een mooie fles wijn bent u bij Mitra aan het juiste adres. En weet u niet precies wat u wilt? Dan staat Gé u graag te woord. Tot ziens bij Mitra!

Winkelcentrum De Burcht

http://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_cart.svg

Uitgebreid winkelen

29 winkels

http://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_receipt_euro.svg

121 parkeerplaatsen

Volledig gratis

http://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-01.svg

Locatie

Burcht 7
4834 HK Breda

http://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_message_multiple.svg

Social media