Vandaag is winkelcentrum De Burcht geopend van: 08:00 tot 20:00

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

Nieuws uit De Burcht

Het bezoek van Sinterklaas en de Pietenschool!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

30-11-17

Kleine Pietjes haalden hun Pietendiploma!

Meer dan 100 kleine Pietjes behaalden op 29 november hun Pietendiploma in winkelcentrum de Burcht. Twee Docent Pieten hadden verschillende Sinterklaas spelletjes meegenomen die de kinderen konden spelen. Wanneer ze alle spelletjes hadden gespeeld ontvingen ze een echt Pietendiploma. Ook Sinterklaas kwam een bezoek brengen en ging op zijn Sinterklaasstoel met alle kindjes op de foto. Het was een geslaagde middag, nu aftellen tot Pakjesavond……

Op woensdagmiddag 29 november van 12.30 tot 16.30 uur werd er een Sinterklaasmiddag georganiseerd. Twee Docent Pieten waren aanwezig met verschillende Sinterklaasspelletjes, zo kon er gesjoeld worden, konden er ballen worden gegooid, pepernootjes gemikt en zakken worden gevangen. Wanneer deelnemende Pietjes alle spelletjes hadden voltooid gingen ze naar huis met een heus Pietendiploma!

Vanaf 14.00 uur werd het helemaal spannend. Sinterklaas met zijn vier Pieten brachten een bezoek! Alle kindjes konden met de Sint op de foto en er werd heel veel strooigoed uitgedeeld.

Ook konden kids vanaf 14.00 uur Pepernootjes bakken bij Jumbo Hoogkamer. Iedereen mocht zelf zijn of haar pepernootjes draaien waarna ze in de oven gingen. Natuurlijk gingen de kids met hun eigen pepernootjes naar huis.

Het was een drukke en gezellige middag….. Nu maar aftellen tot Pakjesavond.

December shoppen, extra koopzondagen!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

December shoppen in de Burcht!

De feestmaand is al druk genoeg en daarbij komt u vaak tijd te kort! Daarom openen een groot aantal winkels in winkelcentrum de Burcht haar deuren extra tijdens de drukke december maand! U bent van harte welkom om al uw Sint en Kerst inkopen te komen doen. Zien wij u dan?

Tijdens de koopzondagen op zondag 17, 24 en 31 december is ons winkelcentrum voor een groot deel extra geopend! U bent van harte welkom om al uw Sint en Kerstinkopen te doen. In de decembermaand is er ook weer volop beleving in het winkelcentrum, hierover houden we u hiervan tijdig op de hoogte! Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Halloween in de Burcht een groot succes!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Halloween Speurtocht in winkelcentrum de Burcht, een groot succes!

Het was een groot succes, de Halloween Speurtocht in ons winkelcentrum! Meer dan 50 kinderen deden mee aan de speurtocht en gingen op zoek naar de griezelige letters die in het winkelcentrum verstopt waren. En niet zonder resultaat: iedereen ging naar huis met een griezelig lekkere traktatie!

Van 13.00 tot 15.00 waren alle kinderen (5 t/m 12 jaar) van harte uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes op zoek te gaan naar de griezelige letters die in ons winkelcentrum waren verstopt. Wanneer alle letters gevonden waren was er een woord te vormen. Met het goede antwoord ontvingen de kids een griezelige traktatie bij de aanwezige heks!

Naast de speurtocht was er nog een echte Suikerspinnenkraam, waar alle kids een GRATIS Suikerspin mochten halen. Ook werden de kids zelf omgetoverd tot enge figuren, de Schminkheks had het er maar druk mee.

BredaNU was aanwezig om het geheel te filmen.

Griezelen tijdens onze Halloween Speurtocht…

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Halloween Speurtocht in winkelcentrum de Burcht, kom je ook?

Het wordt griezelig gezellig in de Burcht…… Op woensdag 1 november organiseren we namelijk een echte Halloween speurtocht!

Van 13.00 tot 15.00 uur zijn alle kinderen (5 t/m 12 jaar) van harte uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes op zoek te gaan naar de griezelige letters die monsters en griezels in ons winkelcentrum hebben achtergelaten!

Wanneer je alle letters heb opgespoord kun je een woord vormen. Heb je het woord goed geraden dan mag je een verrassing komen halen bij onze heks. Maar er is nog veel meer te beleven. Zo is er een schmink tafel, waar je omgetoverd kan worden tot welke griezel of monster je maar wilt! En ook hebben we voor iets lekkers gezorgd , want tijdens al het zoeken zul je vast honger hebben gekregen. Onze Suikerspinnenkraam staat er met een lekkere Halloween traktatie…

Meedoen aan de speurtocht is helemaal gratis en je hoeft je niet vooraf in te schrijven.

Hou onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

Kom jij met ons griezelen tijdens Halloween?

MAAK KANS OP EEN HIPPE CITROËN C1!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Maak kans op de hippe Citroën C1!

In samenwerking met Citroën van de Beek hebben we op 1 Juni 2016 vijf ‘Burcht Citroëns’ weggegeven. De winnaars mochten deze auto’s 1 jaar gratis rijden! Na de prijsuitreiking op 3 juni begon de actie eigenlijk pas echt. Je kunt door de auto’s te spotten en een selfie in te sturen namelijk een heuse Citroën C1 winnen, uiteraard is dit een onbestickerd model!

Wat je daarvoor moet doen?

Meedoen is heel eenvoudig. Zie jij één van onze 5 auto’s rijden? Maak dan een selfie en deel deze via Facebook of Instagram met #windeburchtcitroen, dan maak je gelijk kans! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je meerdere selfie’s plaatst via hetzelfde account, iedereen kan maar 1x kans maken.

Op de grote SELFIEWALL bij de ingang van Jumbo Hoogkamer plaatsen we iedere week nieuw ingezonden selfies. Het kan dus zomaar zijn, dat je jezelf terug vindt op onze wall! Volg ook onze Facebook en Instagram want daar plaatsen we dagelijks nieuws uit het winkelcentrum, aanbiedingen en nieuws over de actie.

Je kunt je selfie tot 1 mei 2018 met ons delen, er is dus nog genoeg tijd om de auto’s te spotten! Verdere informatie wordt later bekend gemaakt! Maar voor nu: Succes met het spotten van onze auto’s!

Winnaar ‘Tour de Fromage’ is bekend!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Winnaar wint 3-gangen diner voor twee personen.

De Tour de France is inmiddels een tijdje achter de rug. Het zal je niet ontgaan zijn dat Alexanderhoeve de Burcht ingespeeld heeft op de grootste wielerwedstrijd ter wereld. Tijdens de drie weken koersen waren er iedere week kaas uit de streek, waar de renners doorheen reden, in de aanbieding.

Tijdens de ‘Kazen uit de Tour’ actie van Alexanderhoeve de Burcht waren er elke week kaas uit de streek, waar de renners door reden, in de aanbieding. Zo konden de liefhebbers van de Tour letterlijk de sfeer proeven.

Wanneer je voor minimaal €10,- besteedde ontving je een codebon waarmee je een prijs kon winnen. De winnaar van deze landelijke actie is bekend en gevallen bij Alexanderhoeve de Burcht! De winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld en mag binnenkort z’n prijs ophalen.

Kinderrommelmarkt groot succes!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Kom je ook je spulletjes verkopen?

De jaarlijkse Kinderrommelmarkt van winkelcentrum de Burcht was wederom een groot succes. Met iets minder animo dan het jaar ervoor, wellicht doordat de zomervakantie net was begonnen, was het niet minder gezellig! Sommige kinderen waren al in alle vroegte naar het Burchtplein gekomen om hun spulletjes uit te stallen.

Op zaterdag 15 juli organiseerde winkelcentrum de Burcht, net als vorig jaar, weer een Kinderrommelmarkt!

Het plein bij Kwalitaria en Zeeman stroomde in alle vroegte al vol met enthousiaste kinderen die hun koopwaar uitstalden. Naast struinen op de rommelmarkt was er ook genoeg te doen. Zo stond er een springkussen, konden kids worden geschminkt en een ballonnenfiguur laten vouwen.

Een heuse DJ-drive in show zorgde voor gezellige muziek en Limburgia zorgde voor een heerlijk (gratis!) schepijsje. Volgend jaar proberen we de Kinderrommelmarkt iets eerder te plannen, zodat kinderen die wel op vakantie gaan ook gezellig mee kunnen doen!

Kinderrommelmarkt 2017

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Kom je ook je spulletjes verkopen?

Op 15 juli van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle kids (t/m 12 jaar) van harte uitgenodigd op de jaarlijkse Kinderrommelmarkt van winkelcentrum de Burcht.

Op zaterdag 15 juli organiseert winkelcentrum de Burcht weer een Kinderrommelmarkt!

Van 10.00 tot 15.00 uur zijn alle kinderen (t/m 12 jaar) van harte uitgenodigd om op het plein bij Kwalitaria en Zeeman hun spulletjes te verkopen. Verder is er ook genoeg te beleven. Zo is er een springkussen met begeleiding, kan er reuze twister gespeeld worden en krijgen alle kinderen een lekker hapje en drankje. Er is een ijscoman en er is een heuse DJ drive-in show. Kortom, reden genoeg om even te komen kijken. 

Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft je niet vooraf in te schrijven.

Zien we je dan?

RIJD JIJ STRAKS 1 JAAR GRATIS?!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Maak kans op 1 van de 5 Burcht auto’s!

Per 1 mei maak je kans op 1 jaar gratis autorijden in de hippe Citroën C1! Meedoen is heel eenvoudig. Doe jij al boodschappen in de Burcht? Want met je kassabon met een minimale waarde van €25,- maak je al kans.

Van 1 mei tot 1 juni maak je kans op 1 jaar gratis autorijden in de hippe Citroën C1! Bewaar je kassabon met een minimale waarde van €25,- van een aankoop in de Burcht, schrijf vervolgens je naam, adres en telefoonnummer op de kassabon en deponeer deze bij de inleverbox.

Je vindt de rode inleverbox op het Burchtplein, dat is bij Dierenspeciaalzaak Dobey. Je toekomstige auto alvast even bewonderen? Dat kan, want op het Burchtplein hebben we er eentje geparkeerd.

De winnaars worden geloot uit alle inzendingen en worden bekend gemaakt op vrijdag 2 juni.

Een combinatie van verschillende kassabonnen met een totale waarde van minimaal €25,- is ook toegestaan.

Winkelcentrum De Burcht

http://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_cart.svg

Uitgebreid winkelen

29 winkels

http://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_receipt_euro.svg

121 parkeerplaatsen

Volledig gratis

http://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-01.svg

Locatie

Burcht 7
4834 HK Breda

http://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_message_multiple.svg

Social media