Huishoudelijk

Mitra

De Burcht 4
4834 HK Breda
Tel: 076 564 9364

Openingstijden

Maandag

11:00 – 18:00 uur

Dinsdag t/m vrijdag

09:00 – 18:00 uur

Zaterdag

09:00 – 17:00

Zondag

Gesloten

Mitra behoort tot de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij Mitra ben je aan het juiste adres.

Bij Mitra kom je niet alleen voor de drankjes. Wij zijn ons ervan bewust dat je vaak met vragen zit die met onze dranken te maken hebben, zoals ‘welke wijn schenk ik bij mijn diner vanavond?’, of ‘kan ik bier drinken bij een heerlijk zoet dessert?’. Bij Mitra zit je dan goed. Onze medewerkers hebben een uitstekende kennis van dranken met alles wat daarbij hoort en zij adviseren je dan ook graag. Dat hoort standaard bij de uitstekende Mitra service.

Daarnaast is Mitra het adres voor al je feesten, partijen en evenementen. Wij hebben, naast de dranken, de juiste artikelen in huis en wij kunnen je adviseren over de juiste invulling van je feest. Uiteraard kunt bij ons na afloop altijd de onaangebroken flessen retourneren. Ook dat behoort standaard tot de Mitra service.

Kortom: Mitra schenkt!

Wijnadvies bij Mitra Reuvers in de Burcht

Winkelcentrum De Burcht

Winkelcentrum de Burcht is een compleet en goed bereikbaar wijkwinkelcentrum gelegen midden in de wijk IJpelaar.

Uitgebreid winkelen

29 winkels

Z

121 parkeerplaatsen

Volledig gratis

Locatie

Burcht 7
4834 HK Breda

Social media

Facebook

Winkelen doe je 

natuurlijk in De Burcht in Breda. Versspeciaalzaken, mode, lifestyle, je vindt het allemaal onder één dak. Hieronder kun je alvast zien welke winkels je absoluut niet wilt missen. Door op één van de winkels te klikken kom je op de speciale winkelpagina, daar vind je de openingstijden en overige informatie over de winkel terug. Zien we je snel op ons plein?