We maken kennis met Eric Knuppe, deze 48 jarige ondernemer is al dik 25 jaar eigenaar van modezaak Flash Fashion by Eric.

Eric: ,,Bij Flash Fashion verkopen we kleding voor een leuke prijs. Fashion hoeft voor mij geen honderden euro’s te kosten, zolang de kwaliteit goed is is mijn klanten een ruime keuze hebben voor een mooie outfit! Altijd al wilde ik mijn eigen winkel beginnen en toen er een plekje in de Burcht vrij kwam, ben ik er meteen ingestapt. Nu, ruim 25 jaar later, ga ik nog steeds enthousiast naar mijn werk.”

Als je bij Flash Fashion binnen loopt wordt je gelijk hartelijk ontvangen. Eric noemt het contact met zijn klanten dan ook het leukst. Regelmatig doet Eric inkopen zodat je altijd iets nieuws in de winkel kunt vinden. Erg blij is hij met zijn betrokken personeel, die hij ook wel de kracht van zijn bedrijf noemt. Flash Fashion kent veel vaste klanten die regelmatig in de winkel te vinden zijn. ,,Dan bouw je toch een band op, zeker als je hier al 25 jaar zit!”, aldus Eric.

Eric: ,,Ervoor zorgen dat onze klanten lachend onze winkel verlaten is waar wij met z’n allen hard voor werken. In de toekomst wil ik vooral zo door blijven gaan, we hebben ons 25-jarig bestaan net gevierd. Op naar de volgende 25!”