30-11-17

Kleine Pietjes haalden hun Pietendiploma!

Meer dan 100 kleine Pietjes behaalden op 29 november hun Pietendiploma in winkelcentrum de Burcht. Twee Docent Pieten hadden verschillende Sinterklaas spelletjes meegenomen die de kinderen konden spelen. Wanneer ze alle spelletjes hadden gespeeld ontvingen ze een echt Pietendiploma. Ook Sinterklaas kwam een bezoek brengen en ging op zijn Sinterklaasstoel met alle kindjes op de foto. Het was een geslaagde middag, nu aftellen tot Pakjesavond……

Op woensdagmiddag 29 november van 12.30 tot 16.30 uur werd er een Sinterklaasmiddag georganiseerd. Twee Docent Pieten waren aanwezig met verschillende Sinterklaasspelletjes, zo kon er gesjoeld worden, konden er ballen worden gegooid, pepernootjes gemikt en zakken worden gevangen. Wanneer deelnemende Pietjes alle spelletjes hadden voltooid gingen ze naar huis met een heus Pietendiploma!

Vanaf 14.00 uur werd het helemaal spannend. Sinterklaas met zijn vier Pieten brachten een bezoek! Alle kindjes konden met de Sint op de foto en er werd heel veel strooigoed uitgedeeld.

Ook konden kids vanaf 14.00 uur Pepernootjes bakken bij Jumbo Hoogkamer. Iedereen mocht zelf zijn of haar pepernootjes draaien waarna ze in de oven gingen. Natuurlijk gingen de kids met hun eigen pepernootjes naar huis.

Het was een drukke en gezellige middag….. Nu maar aftellen tot Pakjesavond.