Vandaag is winkelcentrum De Burcht geopend van: 08:00 tot 20:00

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

Nieuws uit De Burcht

Je hak kapot? Dan ga je naar Hakkapot!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

We maken kennis met Mark, eigenaar van schoenmakerij & sleutelservice Hakkapot. Al ruim 23 te vinden in winkelcentrum de Burcht!

Mark heeft al ruim 23 jaar zijn eigen zaak. Voorheen werkte hij voor even een baas, maar zodra er een unit in de Burcht vrij kwam was de keuze om voor zichzelf te beginnen snel gemaakt. 

Dagelijks repareert Hakkapot schoenen, tassen, riemen of worden er nieuwe ritsen in laarzen gezet. ,,Ik ga altijd met plezier naar mijn werk. Het contact met klanten vind ik het leukst, dat ze hier komen met een kapotte schoen die niet meer lekker zit en ze weggaan met een gemaakte schoen die weer heerlijk loopt! De kracht van mijn winkel is de snelheid, reparatie zijn snel klaar. Als je ’s ochtends je schoenen afgeeft, kun je ze nog diezelfde middag ophalen!”, aldus Mark. 

Dus: is je hak kapot? (of je tas, riem of ritssluiting!), dan ga je naar Hakkappot!

Flash Fashion by Eric, een begrip in de Burcht

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

We maken kennis met Eric Knuppe, deze 48 jarige ondernemer is al dik 25 jaar eigenaar van modezaak Flash Fashion by Eric.

Eric: ,,Bij Flash Fashion verkopen we kleding voor een leuke prijs. Fashion hoeft voor mij geen honderden euro’s te kosten, zolang de kwaliteit goed is is mijn klanten een ruime keuze hebben voor een mooie outfit! Altijd al wilde ik mijn eigen winkel beginnen en toen er een plekje in de Burcht vrij kwam, ben ik er meteen ingestapt. Nu, ruim 25 jaar later, ga ik nog steeds enthousiast naar mijn werk.”

Als je bij Flash Fashion binnen loopt wordt je gelijk hartelijk ontvangen. Eric noemt het contact met zijn klanten dan ook het leukst. Regelmatig doet Eric inkopen zodat je altijd iets nieuws in de winkel kunt vinden. Erg blij is hij met zijn betrokken personeel, die hij ook wel de kracht van zijn bedrijf noemt. Flash Fashion kent veel vaste klanten die regelmatig in de winkel te vinden zijn. ,,Dan bouw je toch een band op, zeker als je hier al 25 jaar zit!”, aldus Eric.

Eric: ,,Ervoor zorgen dat onze klanten lachend onze winkel verlaten is waar wij met z’n allen hard voor werken. In de toekomst wil ik vooral zo door blijven gaan, we hebben ons 25-jarig bestaan net gevierd. Op naar de volgende 25!”

Winnares Martine ging ervandoor met de Citroën C1!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

02-07-18

Spanning tot het laatste moment, de op een na laatste sleutel paste!

Afgelopen zaterdag (30 juni jl.) was het zover: de uitreiking van de Citroën C1! We hadden verwacht heel wat aangemelde deelnemers te mogen ontvangen. Helaas is de helft van de aanmeldingen niet gekomen, waarschijnlijk te wijten aan de tropische temperaturen!

De deelnemers werden vanaf 12.30 uur opgewacht bij de ingang van Jumbo Hoogkamer waar ze voorzien werden van een nummertje dat nodig was om het ‘Kraak de Kluis spel’ te kunnen spelen. DJ en presentator Joost startte om 12.00 uur de muziek en trapte af met een aantal gezongen nummers. Om 13.00 uur begon het Kraak de Kluis spel. Alle deelnemers met een lootje maakten kans op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de ondernemers van het winkelcentrum. Na twee rondes met mooie prijzen en veel passende sleutels was het tijd voor de ontknoping: wie gaat ervandoor met de hoofdprijs?!

Het finalespel werd gespeeld met 10 finalisten die allen uitgenodigd werden op het podium. Één voor één mochten zij een sleutel uit de ijzeren emmer pakken. Toen alle finalisten eenmaal van een sleutel waren voorzien begon het spannendste gedeelte….welke zou passen? Finalisten 1 t/m 8 hadden allemaal een niet passende sleutel, bleven er nog twee finalisten over… En het was hoogzwangere Martine die een passende sleutel in handen had!

De fles Champagne, welke symbool stond voor de auto, werd uitgereikt en een heel blije winnares pleegde een paar telefoontjes naar het thuisfront. We wensen Martine en haar familie ontzettend veel rijplezier en veilige kilometers!

De Veestallen op bezoek bij Slagerij Pieter Kling.

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

13-06-18

Culinaire hoogstandjes op de stoep van Slagerij Pieter Kling.

Op zaterdag 16 juni jl. nodigde Slagerij Pieter Kling restaurant De Veestallen uit om een Proeverij te verzorgen. Het vlees van Pieter, de bereiding door de koks van restaurant de Veestallen, een bijzonder lekkere combinatie! Er werden kleine hapjes gepresenteerd die er eigenlijk te mooi uitzagen om op te eten…. Een klein glaasje begeleidende wijn kwam bij Gé van Mitra de Burcht vandaan. Winkelend publiek kon gratis en voor niets een vorkje meeprikken. Een culinaire beleving in winkelcentrum de Burcht!

Jaarlijkse kinderrommelmarkt in het vooruitzicht!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

13-06-18

Kinderen van omliggende basisscholen worden uitgenodigd voor jaarlijkse Kinderrommelmarkt. 

Net als vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een Kinderrommelmarkt. Op het plein voor Zeeman en Kwalitaria zullen aanstaande zaterdag weer heel wat kleedjes neerstrijken. Kinderen van omliggende basisscholen zijn door middel flyers en opgehangen posters in de scholen uitgenodigd om aan deze gezellige activiteit mee te doen. Ze kunnen die dag hun spulletjes verkopen, maar er is ook een fijn springkussen, ze kunnen worden geschminkt, er worden ballonnen gevouwen én er is gratis ijs. Kortom, een middag die ze vast niet willen missen!

Selfie gedeeld VOOR 3 JUNI 2018? Kom naar de PRIJSUITREIKING!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

13-06-18

Het einde in zicht: wie gaat er vandoor met de hippe CITROEN C1?

Een jaar lang reden ze rond in Breda en omstreken, vijf de Burcht Citroën C1’tjes op de weg. Heb je ze zien rijden en er een selfie mee gemaakt? Dan hang je op onze ‘Selfie wall’ bij Jumbo Hoogkamer én maak je kans om die super toffe Citroën C1 te winnen!

Om mee te doen aan het ‘Kraak de Kluis spel’ (ALLEEN VOOR MENSEN DIE EEN SELFIE HEBBEN GEDEELD!) ga je snel naar onze website. Vul je naam en e-mailadres in en je bent deelnemer aan het spel.

De prijsuitreiking wordt gehouden op zaterdag 30 juni vanaf 12.00 uur. Deelnemers die zich inschrijven ontvangen per e-mail het programma. Naast de hoofdprijs kun je ook talloze andere mooie prijzen winnen. Voor de kids is er een springkussen, er is muziek en een hapje en een drankje. Kortom, een leuke dag die je niet wilt missen.

Het bezoek van Sinterklaas en de Pietenschool!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

30-11-17

Kleine Pietjes haalden hun Pietendiploma!

Meer dan 100 kleine Pietjes behaalden op 29 november hun Pietendiploma in winkelcentrum de Burcht. Twee Docent Pieten hadden verschillende Sinterklaas spelletjes meegenomen die de kinderen konden spelen. Wanneer ze alle spelletjes hadden gespeeld ontvingen ze een echt Pietendiploma. Ook Sinterklaas kwam een bezoek brengen en ging op zijn Sinterklaasstoel met alle kindjes op de foto. Het was een geslaagde middag, nu aftellen tot Pakjesavond……

Op woensdagmiddag 29 november van 12.30 tot 16.30 uur werd er een Sinterklaasmiddag georganiseerd. Twee Docent Pieten waren aanwezig met verschillende Sinterklaasspelletjes, zo kon er gesjoeld worden, konden er ballen worden gegooid, pepernootjes gemikt en zakken worden gevangen. Wanneer deelnemende Pietjes alle spelletjes hadden voltooid gingen ze naar huis met een heus Pietendiploma!

Vanaf 14.00 uur werd het helemaal spannend. Sinterklaas met zijn vier Pieten brachten een bezoek! Alle kindjes konden met de Sint op de foto en er werd heel veel strooigoed uitgedeeld.

Ook konden kids vanaf 14.00 uur Pepernootjes bakken bij Jumbo Hoogkamer. Iedereen mocht zelf zijn of haar pepernootjes draaien waarna ze in de oven gingen. Natuurlijk gingen de kids met hun eigen pepernootjes naar huis.

Het was een drukke en gezellige middag….. Nu maar aftellen tot Pakjesavond.

December shoppen, extra koopzondagen!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

December shoppen in de Burcht!

De feestmaand is al druk genoeg en daarbij komt u vaak tijd te kort! Daarom openen een groot aantal winkels in winkelcentrum de Burcht haar deuren extra tijdens de drukke december maand! U bent van harte welkom om al uw Sint en Kerst inkopen te komen doen. Zien wij u dan?

Tijdens de koopzondagen op zondag 17, 24 en 31 december is ons winkelcentrum voor een groot deel extra geopend! U bent van harte welkom om al uw Sint en Kerstinkopen te doen. In de decembermaand is er ook weer volop beleving in het winkelcentrum, hierover houden we u hiervan tijdig op de hoogte! Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Halloween in de Burcht een groot succes!

By | Uit de burcht | Geen reacties

U bent hier:

 1. Home
 2. »
 3. Uit de burcht

18-08-16

Halloween Speurtocht in winkelcentrum de Burcht, een groot succes!

Het was een groot succes, de Halloween Speurtocht in ons winkelcentrum! Meer dan 50 kinderen deden mee aan de speurtocht en gingen op zoek naar de griezelige letters die in het winkelcentrum verstopt waren. En niet zonder resultaat: iedereen ging naar huis met een griezelig lekkere traktatie!

Van 13.00 tot 15.00 waren alle kinderen (5 t/m 12 jaar) van harte uitgenodigd om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes op zoek te gaan naar de griezelige letters die in ons winkelcentrum waren verstopt. Wanneer alle letters gevonden waren was er een woord te vormen. Met het goede antwoord ontvingen de kids een griezelige traktatie bij de aanwezige heks!

Naast de speurtocht was er nog een echte Suikerspinnenkraam, waar alle kids een GRATIS Suikerspin mochten halen. Ook werden de kids zelf omgetoverd tot enge figuren, de Schminkheks had het er maar druk mee.

BredaNU was aanwezig om het geheel te filmen.

Winkelcentrum De Burcht

https://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_cart.svg

Uitgebreid winkelen

29 winkels

https://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_receipt_euro.svg

121 parkeerplaatsen

Volledig gratis

https://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_geolocalize-01.svg

Locatie

Burcht 7
4834 HK Breda

https://www.deburchtbreda.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_message_multiple.svg

Social media