02-07-18

Spanning tot het laatste moment, de op een na laatste sleutel paste!

Afgelopen zaterdag (30 juni jl.) was het zover: de uitreiking van de Citroën C1! We hadden verwacht heel wat aangemelde deelnemers te mogen ontvangen. Helaas is de helft van de aanmeldingen niet gekomen, waarschijnlijk te wijten aan de tropische temperaturen!

De deelnemers werden vanaf 12.30 uur opgewacht bij de ingang van Jumbo Hoogkamer waar ze voorzien werden van een nummertje dat nodig was om het ‘Kraak de Kluis spel’ te kunnen spelen. DJ en presentator Joost startte om 12.00 uur de muziek en trapte af met een aantal gezongen nummers. Om 13.00 uur begon het Kraak de Kluis spel. Alle deelnemers met een lootje maakten kans op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de ondernemers van het winkelcentrum. Na twee rondes met mooie prijzen en veel passende sleutels was het tijd voor de ontknoping: wie gaat ervandoor met de hoofdprijs?!

Het finalespel werd gespeeld met 10 finalisten die allen uitgenodigd werden op het podium. Één voor één mochten zij een sleutel uit de ijzeren emmer pakken. Toen alle finalisten eenmaal van een sleutel waren voorzien begon het spannendste gedeelte….welke zou passen? Finalisten 1 t/m 8 hadden allemaal een niet passende sleutel, bleven er nog twee finalisten over… En het was hoogzwangere Martine die een passende sleutel in handen had!

De fles Champagne, welke symbool stond voor de auto, werd uitgereikt en een heel blije winnares pleegde een paar telefoontjes naar het thuisfront. We wensen Martine en haar familie ontzettend veel rijplezier en veilige kilometers!