beauty & fashion

De Burcht Optiek

De Burcht 37
4834 HK Breda
Tel: 076 782 0960
E-mail: info@deburchtoptiek.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag

09:30 – 17:00 uur

Zaterdag

09:30 – 17:00

Zondag

Gesloten

Bij De Burcht Optiek bedienen wij u van gedegen advies als het gaat om het uitzoeken van een nieuwe bril. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe multifocale bril of wellicht een zonnebril op sterkte, de kans is groot dat u, uw volgende bril bij ons vindt. Onze kerngedachte is te vatten in een aantal woorden; Eerlijk en passend advies, service en vakmanschap. Ons streven is dan ook om u zo goed mogelijk zicht te bieden met de middelen die te verkrijgen zijn binnen de optiek. Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde vakmensen die, met passie voor uw ogen, uw volgende bril adviseren. Om goed zicht voor iedereen toegankelijk te houden bieden wij in zowel monturen als in brillenglazen een betaalbare huislijn.

Ook voor contactlenzen bent u bij De Burcht Optiek aan het juiste adres. Wij bieden contactlenzen aan van alle grote (en kleinere) contactlensleveranciers in bijna alle denkbare sterktes. Hierbij kunt u ook denken aan een lens met leessterkte of multifocale lenzen. Daarbij bieden wij voordelige maandabonnementen om u zorgeloos lenzen te kunnen laten dragen.

Laat u eens vrijblijvend informeren en kom kennismaken met ons vakbekwame team.

Winkelcentrum De Burcht

Winkelcentrum de Burcht is een compleet overdekt en goed bereikbaar wijkwinkelcentrum midden in de wijk IJpelaar.

Uitgebreid winkelen

32 winkels

Z

Parkeren

Helemaal gratis

Locatie

Burcht 7
4834 HK Breda

Facebook

Blijf op de hoogte

Instagram

Blijf op de hoogte

Winkelen doe je

natuurlijk in De Burcht in Breda. Versspeciaalzaken, mode, lifestyle, je vindt het allemaal onder één dak. Hieronder kun je alvast zien welke winkels je absoluut niet wilt missen. Door op één van de winkels te klikken kom je op de speciale winkelpagina, daar vind je de openingstijden en overige informatie over de winkel terug. Zien we je snel op ons plein?