food

Jumbo Hoogkamer

De Burcht 20

4834 HE Breda

076 565 4237

Openingstijden

Maandag t/m Zondag

07:30 – 22:00 uur

Klantgerichtheid is de rode draad in de manier van werken van Jumbo Hoogkamer. Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Dat is ook de basis van onze unieke formule. Niet alleen onze klanten profiteren ervan: ook voor de medewerkers is het prettig én leuk om op deze manier te werken.

De unieke formule van Jumbo draagt dagelijks bij aan het succes: beste service + grootste assortiment x laagste prijs. Elke dag draait het bij Jumbo Hoogkamer voor de volle 100 procent om de klant.

De 7 Zekerheden zijn hierbij een belangrijk hulpmiddel. Met onze 7 Zekerheden stellen we de wensen van de klant 100% centraal. Het zijn de garanties waarmee we onze unieke beloften aan de klant elke dag nakomen. Hiermee hebben klanten én medewerkers duidelijke spelregels in handen over het naleven ervan. Volg ook onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen!

Winkelcentrum De Burcht

Winkelcentrum de Burcht is een compleet overdekt en goed bereikbaar wijkwinkelcentrum midden in de wijk IJpelaar.

Uitgebreid winkelen

32 winkels

Z

Parkeren

Helemaal gratis

Locatie

Burcht 7
4834 HK Breda

Facebook

Blijf op de hoogte

Instagram

Blijf op de hoogte

Winkelen doe je

natuurlijk in De Burcht in Breda. Versspeciaalzaken, mode, lifestyle, je vindt het allemaal onder één dak. Hieronder kun je alvast zien welke winkels je absoluut niet wilt missen. Door op één van de winkels te klikken kom je op de speciale winkelpagina, daar vind je de openingstijden en overige informatie over de winkel terug. Zien we je snel op ons plein?