ETEN

Visspeciaalzaak Havenzicht

Lunenburgstraat 3

4834 HG Breda

Tel: 076 20 68 888

Openingstijden

Maandag

11:00 – 18:00 uur

Dinsdag t/m Donderdag

09:00 – 18:00 uur

Vrijdag

09:00 – 19:00

Zaterdag

09:00 – 17:00

Zondag

Gesloten

De lekkerste Visspeciaalzaak-Traiteur winkels  van Etten-Leur en omgeving. Klanten uit Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Zevenbergen, gemeente Zundert, Halderbergen en Ruchpen weten Visspeciaalzaak Havenzicht inmiddels te vinden!

Ruim 3 jaar geleden zijn wij gestart met onze eerste winkel, waarop al snel een tweede locatie volgde. Door dagelijks een ruim assortiment aan te bieden en in te spelen op de huidige trends proberen wij al onze klanten optimaal te bedienen.

Onze Bourgondische inslag en ervaren gedreven personeel vormen de basis van onze winkels in een fijne ambiance.

Dagelijks werken wij met verse topproducten die rechtstreeks van de afslag komen, verser kan het gewoon weg niet. Via de site hopen wij u een mooie indruk te geven van onze Visspeciaalzaken, echter is ons advies simpel: ‘Kom langs in een van onze winkels en laat u zelf overtuigen’!

Visspeciaalzaak Havenzicht staat voor kwaliteit, service en advies! Wij helpen u graag iets bijzonders op tafel te zetten, maar voor uw gebakken vis bent u ook bij ons ook aan het juiste adres. Onze Kibbeling en Lekkerbekken zijn nog wel van ‘Echte’ Kabeljauwfilets.

Woensdag is KIBBELINGDAG 500 GRAM € 7,99, ook op woensdag van echte Kabeljauwfilets.

Onze haring is tweemaal beoordeeld door de AD-Haringtest, daarmee mogen wij ons toevoegen bij de top van Nederland op haringgebied!  Tevens hebben onze winkels vanuit het Nederlands Visbureau een GOUDEN beoordeling ontvangen, hier zijn wij dan ook meer dan trots op.

Winkelcentrum De Burcht

Winkelcentrum de Burcht is een compleet en goed bereikbaar wijkwinkelcentrum gelegen midden in de wijk IJpelaar.

Uitgebreid winkelen

29 winkels

Z

121 parkeerplaatsen

Volledig gratis

Locatie

Burcht 7
4834 HK Breda

Social media

Facebook

Winkelen doe je 

natuurlijk in De Burcht in Breda. Versspeciaalzaken, mode, lifestyle, je vindt het allemaal onder één dak. Hieronder kun je alvast zien welke winkels je absoluut niet wilt missen. Door op één van de winkels te klikken kom je op de speciale winkelpagina, daar vind je de openingstijden en overige informatie over de winkel terug. Zien we je snel op ons plein?