Culinair

Slagerij Pieter Kling

De Burcht 8
4834 HK Breda
Tel: 076 521 0569

Openingstijden

Maandag

11:00 – 18:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag

09:00 – 18:00 uur

Zaterdag

08:00 – 17:00 

Zondag

Gesloten

Een goed, lekker, verantwoord en ambachtelijk stuk vlees: dat haal je natuurlijk bij Pieter senior en zijn zoon van Slagerij Pieter Kling. De slagerij geniet sinds 1984 populariteit bij mensen die een goed en eerlijk stuk vlees – dat op een verantwoorde manier gefokt en geslacht wordt – waarderen.

“Eerlijk, puur én ambachtelijk vlees met een verhaal”
Slagerij Pieter Kling

Kwaliteit

Klanten komen van heinde en verre voor het vlees van Slagerij Pieter Kling. Pieter junior vertelt: “Slagerij Pieter Kling verkoopt vlees zoals vlees bedoeld is: geen poespas, hoge kwaliteit en goed van smaak. Terug naar de oorsprong.

Eerlijk, puur én ambachtelijk vlees met een verhaal. In de dry-aged kast ligt een afwisselende selectie van Côte de boeuf zoals de Spaanse Rubia, Black Angus uit de Azoren of de Hollandse Piemontees. Daarnaast is er ook een ruim assortiment aan andere luxe vleesdelen. Denk daarbij aan Secreto Iberico, Bavette, Picanha of een mooie Flat-iron steak van het Wagyu rund. Het varkensvlees is afkomstig van een scharrelboerderij uit Riel en de kip is afkomstig van de Tante Door-kip: beiden 100% Hollands.

Hebben wij een stuk vlees waar u naar op zoek bent niet in ons vaste assortiment? Laat het ons weten en: “we make it happen!”

Slagerij Pieter Kling

Winkelcentrum De Burcht

Winkelcentrum de Burcht is een compleet overdekt en goed bereikbaar wijkwinkelcentrum midden in de wijk IJpelaar.

Uitgebreid winkelen

32 winkels

Z

Parkeren

Helemaal gratis

Locatie

Burcht 7
4834 HK Breda

Facebook

Blijf op de hoogte

Instagram

Blijf op de hoogte

Winkelen doe je

natuurlijk in De Burcht in Breda. Versspeciaalzaken, mode, lifestyle, je vindt het allemaal onder één dak. Hieronder kun je alvast zien welke winkels je absoluut niet wilt missen. Door op één van de winkels te klikken kom je op de speciale winkelpagina, daar vind je de openingstijden en overige informatie over de winkel terug. Zien we je snel op ons plein?