Culinair

Limburgia

De Burcht 36A
4834 HK Breda
Tel: 076 750 6124

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

09:30 – 17:00 uur

Zaterdag

09:00 – 16:30 uur

Zondag

Gesloten

Limburgia de Burcht

Limburgia is een echte verwenwinkel. Wij verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. Dat ziet u, maar bovenal, u proeft het!

Dat traditie en vernieuwing goed samen kunnen gaan, bewijzen we door toevoeging van ambachtelijk ijs aan ons assortiment. Het ijs wordt op ambachtelijke wijze in onze eigen banketbakkerij vervaardigd en bestaat uit 40 smaken. De kwaliteit van het ijs wordt gewaarborgd door onze meester ijsbereider.

Binnen het vertrouwde assortiment innoveert Limburgia in nieuwe producten welke aansluiten én passend zijn binnen de huidige trends van de markt van hedendag. Limburgia ontwikkelt regelmatig nieuwe producten welke u aantreft in onze winkels en webshop.

Wij heten u graag welkom in onze winkel om te genieten van een heerlijke kop koffie in combinatie met een punt vlaai of een lekkere bonbon.

Limburgia de Burcht

Winkelcentrum De Burcht

Winkelcentrum de Burcht is een compleet overdekt en goed bereikbaar wijkwinkelcentrum midden in de wijk IJpelaar.

Uitgebreid winkelen

32 winkels

Z

Parkeren

Helemaal gratis

Locatie

Burcht 7
4834 HK Breda

Facebook

Blijf op de hoogte

Instagram

Blijf op de hoogte

Winkelen doe je

natuurlijk in De Burcht in Breda. Versspeciaalzaken, mode, lifestyle, je vindt het allemaal onder één dak. Hieronder kun je alvast zien welke winkels je absoluut niet wilt missen. Door op één van de winkels te klikken kom je op de speciale winkelpagina, daar vind je de openingstijden en overige informatie over de winkel terug. Zien we je snel op ons plein?