Beste bezoekers van winkelcentrum de Burcht, 

Het zijn uitzonderlijke tijden. Tijden waar niemand ervaring mee heeft en waarin we goed op onszelf en elkaar moeten passen. Afgelopen zondag maakte het kabinet extra maatregelen bekend om het Corona virus zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen zullen ongetwijfeld leiden tot vragen en bezorgdheid. Alle ondernemers in winkelcentrum de Burcht zijn zowel voor als achter de schermen druk bezig om ervoor te zorgen dat je gewoon je boodschappen in de Burcht kunt blijven doen, hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM.

Openingstijden

Vooralsnog zijn de openingstijden van alle winkels ongewijzigd. Zodra hier wijzigingen in komen kun je deze terugvinden op onze website en via onze social media kanalen. 

Veilig winkelen en boodschappen doen

De gezondheid van onze klanten, ondernemers en medewerkers stellen wij voorop. Laten we op een verantwoordelijke manier omgaan met de huidige situatie. Hygiëne is hierbij een heel belangrijk element. We vragen je daarom om de volgende maatregelen in acht te nemen: 

  • Houd waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar; 
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos met pin of met je mobiele telefoon; 
  • Als je niet kunt of wilt pinnen leg dan je contanten op de balie en pak het wisselgeld ook weer van de balie.

Tenslotte

Doen wij er alles aan om het winkelcentum zo schoon mogelijk te houden, dit lukt uiteraard het beste met hulp van ons winkelende publiek. Mocht je je niet gezond voelen, verzoeken we je vriendelijk doch dringend NIET naar het winkelcentrum te komen. Winkelcentrum de Burcht is jaren een begrip in de wijk IJpelaar, we zijn ook trots op onze betrokken ondernemers en onze loyale klanten. Laten we goed op onszelf en op elkaar passen, samen sterk!