Breda – Winkelcentrum De Burcht heeft er een nieuwe opticien bij: Pearle De Burcht. Het pand is verbouwd en ingericht met de nieuwste meet- en optiekapparatuur. Met trots openden eigenaars Martin en Renate van der Vliet op vrijdag 11 juni officieel de deuren van de nieuwe Pearle-vestiging.

We zijn supertrots dat we in De Burcht deze mooie nieuwe winkel openen”, vertellen Martin en Renate van der Vliet. “We hebben het pand gemoderniseerd en opgefrist. Door de oppervlakte hebben we de winkel ruim kunnen opzetten. Dat biedt klanten de mogelijkheid om rustig en verantwoord een nieuwe bril uit te zoeken. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.”  

Nieuwe winkel, vertrouwde service

Hoewel de winkel nieuw is, kunnen klanten rekenen op een vertrouwde service en deskundig advies. Martin werkt al jaren als gediplomeerd opticien, en was al eerder bedrijfsleider bij een Pearle-vestiging. Renate heeft een financiële achtergrond, en zal nauw betrokken zijn bij het dagelijks werk in de winkel. Beiden zijn vertrouwd met het merk Pearle en hebben de juiste ervaring om iedereen die binnenkomt een optimale service te bieden.

Openingsactie: 3 voor 1

Maak kennis met Pearle De Burcht en profiteer van de aantrekkelijke 3-voor-1-actie. Je koopt een bril, kiest een tweede bril gratis en krijgt nog een derde bril om cadeau te geven. Maak snel een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken of bel naar 076- 207 0802. Je kunt ook zonder afspraak langskomen in De Burcht 12 in Breda. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. 

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl