Beste bezoekers van winkelcentrum de Burcht, 

Het zijn uitzonderlijke tijden. Tijden waar niemand ervaring mee heeft en waarin we goed op onszelf en elkaar moeten passen. Helaas hebben HAIR haarmode en Rino Kappers de deuren in ieder geval tot 28 april moeten sluiten. We zijn blij te zien dat onze bezoekers zich houden aan de gestelde maatregelen en we verzoeken dit nog even (in ieder geval tot 28 april vol te houden).

Veilig winkelen en boodschappen doen

De gezondheid van onze klanten, ondernemers en medewerkers stellen wij voorop. Laten we op een verantwoordelijke manier omgaan met de huidige situatie. We vragen je daarom om de volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Houd waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos met pin of met je mobiele telefoon;
  • Als je niet kunt of wilt pinnen leg dan je contanten op de balie en pak het wisselgeld ook weer van de balie.

Tenslotte

Doen wij er alles aan om het winkelcentum zo schoon mogelijk te houden, dit lukt uiteraard het beste met hulp van ons winkelende publiek. Mocht je je niet gezond voelen, verzoeken we je vriendelijk doch dringend NIET naar het winkelcentrum te komen. Winkelcentrum de Burcht is jaren een begrip in de wijk IJpelaar, we zijn ook trots op onze betrokken ondernemers en onze loyale klanten. Laten we goed op onszelf en op elkaar passen, samen sterk!