Zondag 9 mei is het Moederdag! Dé dag om de allerliefste mama’s eens goed in het zonnetje te zetten. In de Burcht vind je alles om er een echt feestje van te maken, waar je moeder ook van houdt. 

Natuurlijk scoor je goed met een mooi boeket van Fleurrijk!

Je moeder een fijne knipbeurt bij Hair Haarmode of Rino Kappers cadeau doen is natuurlijk altijd een goed idee. Zowel Hair Haarmode als Rino Kappers hebben cadeaubonnen, daarmee kan je moeder zichzelf op een lekker beautydagje trakteren!

Of loop even binnen bij DA parfumerie MOOI Jessica, voor een heerlijk Rituals product, een lekker parfum of een fijne creme. Het team maakt er een mooi cadeautje van waarmee je je moeder echt kunt verrassen!

Als je echt uit wilt pakken dan loop je even binnen bij Juwelier Rijken, daar vind je de mooiste sieraden, maar ook een cadeaubon is mogelijk!

En alle moeders die van lekker eten houden, die verras je natuurlijk met een zelfgemaakte maaltijd! In de Burcht vind je een groot aanbod aan versspeciaalzaken waarmee je echt een culinair feestje op tafel kunt toveren!

Alexanderhoeve: voor kazen en versgebrande noten

Bakkerij Rijngoos: voor brood en banket

Bakkerij Vromans: voor brood en banket

De Gezonde Tafel: voor de lekkerste groenten en fruit

Kipperij: voor heerlijke kipproducten

Limburgia: voor vlaaien, gebak en chocolade

Mitra: voor prachtige wijnen en andere dranken

Slagerij Pieter Kling: voor een mooi stuk vlees

Visspeciaalzaak Havenzicht: voor verrukkelijke visspecialiteiten

Bloemen voor Moederdag bij Fleurrijk

Of als jouw mama een echte fashionista is dan koop je iets moois bij Flash Fashion of TerStal Familiemode.

En een bril scoren wordt natuurlijk lastig, maar wat dacht je van een cadeaubon van De Burcht Optiek? Daar kan je moeder een mooie zonnebril van kopen bijvoorbeeld, of ze gaat voor een compleet nieuw montuur!

Voor mama’s die Dol op Dieren zijn, is er ook genoeg te kiezen! Wat dacht je van deze leuke bijenhotels? Super voor in de tuin!