Een rondje zomerse rosé

Een warme zomeravond, een late strand-dag, een gezellige date met vrienden en vriendinnen, met een goed glas rosé erbij maak je zo’n heerlijk moment nóg gezelliger. Staande voor het schap is het niet altijd even makkelijk om te kiezen wat je nu precies wilt drinken. Herkenbaar? Loop dan eens binnen bij Drankenspeciaalzaak Mitra Gé Reuvers, want naast een super uitgebreid assortiment helpt Gé je graag de beste keuze te maken!

Om je alvast op weg te helpen hebben we een selectie van 3 sprankelende zomerse exemplaren uitgelicht.

We starten met de AIX Rosé: een heerlijke zomerwijn die smaakt naar rood bosfruit, kersen en aardbeien. De AIX rosé is herhaaldelijk geroemd in de internationale media en heeft jaarprijzen gewonnen tijdens de meest prestigieuze wijnshows. Voor €15,99 per fles ontkurk je ‘m!

We gaan verder rosé waarvan de fles al de show steelt: de #Lou by Peyrassol. Een zachte, frisse rosé met tonen van kruisbes, framboos en witte bloesem. Een combinatie van de Cinsault, Grenache en Syrah druif. Een lekkere doordrinker voor op warme zomeravond. €13,49 per fles.

Tot slot een bijzondere uit Nieuw-Zeeland. De Misty Cove Blush Sauvignon wordt gemaakt door een klein beetje Pinot Noir toe te voegen aan de karakteristieke Sauvignon Blanc ontstaat er een sappige en frisse rosé.  Een echte zomerse wijn door de fijne structuur, past perfect bij lichte maaltijden! €11,49 per fles.

We sluiten het rondje van roseetjes af met het Rondje van Breda. Geen rosé, maar wél een heel lekker koffielikeur van verse koffiebonen, karamel en vanille. Met de geur van toffee en Haagse hopjes. Het “Rondje van Breda” ziet er prachtig uit in de fles, én is na eigen test ook heel erg lekker! Leuk om cadeau te doen en leuk om te krijgen. €13,49 per fles.